
Porcie: 2
Čas prípravy: 20 min
Potrebujeme:
- 4 hrste špenátu
- 2 hrste rukoly
- 3 paradajky
- 1/2 uhorky
- čerstvá bazalka
Tofu:
- 400 g tofu
- 3 strúčiky cesnaku
- 2 PL rastlinného oleja
- čili paprika
- 4 PL sójovej omáčky
- 1 PL agáve
- 2 PL citrónu
Postup:
- Tofu nakrájame na malé kocky a dáme ho opražiť na panvicu
- Po 3 minútach pridáme agáve, sójovú omáčku, pretlačený cesnak, citrón, čili. Poriadne premiešame a necháme pražiť pár minút na miernom ohni
- Všetku zeleninu na šalát umyjeme a nakrájame na malé kúsky
- K zelenine pridáme upražené tofu, premiešame a môžeme podávať.