Šalát s mangoldom a bulgurom

Šalát s mangoldom
Šalát s mangoldom

Porcie: 2
Čas prípravy: 20 minút

Potrebujeme:

  • 3 veľké listy mangoldu
  • 3 listy čínskej kapusty
  • 3 kúsky ružičkového kelu
  • 2 paradajky
  • petržlenová vňať
  • 100 g bulguru
  • citrónová šťava
  • sójová omáčka
  • javorový sirup/brezový cukor
  • trochu soli
  • seitan Vegavita (alebo akúkoľvek vegánsku náhradu mäsa)

Postup:

  1. Bulgur premyjeme a dáme variť podľa návodu s trochou soli.
  2. Mangold, paradajky, čínsku kapustu, ružičkový kel a petržlenovú vňať nakrájame na menšie kúsky.
  3. Zeleninu zmiešame s uvareným bulgurom, ochutíme citrónovou šťavou, sójovou omáčkou, sladidlom a môžeme podávať.

Podeľte sa o recept s ostatnými.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp

Komentáre