Šalát s marhuľou a cibuľkou

Potrebujeme:

Šalát:

1/2 uhorky

1 mrkvu

1/2 hrnčeka amarantu

hrsť slnečnice

štipku soli

štipku korenia

Postup:

Kým sa uvarí amarant, nakrájame si na malé kocky uhorku a mrkvu. Po uvarení amarantu ho pridáme k zelenine, osolíme, okoreníme a pridáme slnečnicu.

 

“Appetizer”:

1 marhuľa

1/2 cibule (červená/biela)

petržlenová vňať

1 PL tamari

1 ČL olivového oleja

1 ČL hruškového octu (alebo jablčného)

1 ČL javorového sirupu

Postup:

Nakrájame si na malé kúsky cibuľku a marhuľu. Pridáme nasekanú petržlenovú vňať a premiešame. Potom to zalejeme tamari, olivovým olejom, octom a sirupom. Premiešame a necháme postáť 10-15 minút.

Šalát sme podávali s uvarenou červenou šošovicou.

 

 

 

 

Podeľte sa o recept s ostatnými.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp

Komentáre

Copyright 2016-2019 © All rights Reserved. Design by NoIdentity